Futucast-keskustelusarja katsoo tulevaisuuteen

Asiakaskokemukseen erikoistuneen Indagatus Oy:n uusi podcast-sarja Futucast julkaistaan viikolla 26.

Futucast haastaa päättäjiä ja liike-elämän huippuja avoimeen keskusteluun Suomen ja maailman tulevaisuudesta. Tavoitteena on koko kansan podcast, jonka tyyli on helposti lähestyttävä, yleissivistävä ja inspiroiva.

Futucast tarjoaa jaksoissaan tulevaisuusteemaan viikoittain vaihtuvan näkökulman. Vieraiksi on tähän mennessä lukittu mm. Helsingin pormestari Jan Vapaavuori, talousasiantuntija Sixten Korkman, sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila, Vasemmistoliiton puheenjohtaja Li Andersson, Verohallinnon pääjohtajan Pekka Ruuhonen sekä Kelan pääjohtajan Elli Aaltonen.

Vetäjinä Hankenilta nousevat nuoret yrittäjät

 Futucastin taustalta löytyy 22-vuotias, jo useampaa yritystä pyörittävä William von der Pahlen, jonka intohimona ovat yhteiskunnan tulevaisuuden haasteet. Indagatus Oy:n toimialaa on auttaa yrityksiä kehittämään palveluitaan jatkuvasti muuttuvien teknologioiden, tapojen, asenteiden ja asiakastarpeiden mukaisesti.

Pahlenin innostus podcasting-formaattiin osana yhteiskunnallista dialogia alkoi hänen vierailtuaan

Hanken Entrepreneurship Societyn Spillover Podcastissa, jota isännöi 23-vuotias filosofian ja taloustieteen opiskelija Isak Rautio. Indagatus Futucast syntyikin luontevasti yhteistyössä Raution kanssa.

Laaja kuuluvuusalue

Futucast tulee kuunneltavaksi Spotify-, Apple Music-, SoundCloud-, Kieku- ja YouTube -palveluihin. Lisäksi Indagatus julkaisee erikoismateriaalia ja täyspitkiä jaksoja omilla nettisivuillaan osoitteessa www.indagatus.fi. Keskusteluun voi osallistua Twitterissä #futucast ja @indagatusoy.

Lisätietoja:

William von der Pahlen

050 528 2125

william@indagatus.fi