Indagatus auttaa luomaan huikeita asiakaskokemuksia oikein valituilla ja toteutetuilla palveluilla, kyselyistä kehitysohjelmiin. Olemme asiakaskohtaamisen ammattilaisia ja toimimme tulostakuulla.

Asiakaskyselyt

Teemme tehokkaita asiakastutkimuksia, joista asiakkaille tulee samalla hyvä mieli. Mieluiten kohtaamme aidosti kasvotusten (H2H) tai puhelimessa. Tutkimusraporteissa esitämme selkokielellä helppoja ratkaisuja yrityksen asiakaskokemuksen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Mukana kulkee uusin tieto markkinoiden trendeistä ja kehityksen suunnasta.

Toteutukset

Ydinosaamistamme ovat laajat kehitysohjelmat, jotka toteutamme kepeästi vaiheittain. Ideana on motivoida ja energisoida yrityksen henkilökunta mukaan yhteisiin tavoitteisiin: nostamaan asiakastyytyväisyyttä ja sitä kautta myyntiä. Teemme ja kokeilemme yhdessä, palkitsemme onnistujat. Osaaminen ja muutoshalu lisääntyvät.

Muutaman kuukauden kuluttua yrityksen myynti ja NPS ovat kasvaneet – laskutamme näiden tulosten perusteella. Lisäksi organisaatio toimii tehokkaasti ja työssä viihdytään. Ja mikä parasta: henkilökunta hallitsee itsenäisesti keinot, joilla muutoksissa pärjätään menestyjinä tulevaisuudessakin.